Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

Toni Petrea a preluat discursul lui Dan Petrescu înainte de Saburtalo – FCSB: ”Ne aşteaptă o partidă dificilă!”

FCSB Publicat pe 20 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20783016/1/fcsb-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-6-03-2022.jpg

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, şi-a avertizat elevii că îi aşteaptă o partidă dificilă înaintea confruntării cu georgienii de la Saburtalo din turul doi al preliminariilor Conference League.

Tehnicianul le-a amintit jucătorilor săi că vor întâlni un adversar care în turul precedent s-a calificat la penalty-uri, după ce a pierdut acasă, dar s-a impus în returul din deplasare.

”Este primul meci pentru noi în Europa în acest sezon. Ne aşteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă care s-a calificat dramatic la penalty-uri, după un meci pe care l-au pierdut acasă, dar au învins în deplasare, ceea ce ne pune pe gânduri şi ne face să tratăm meciul foarte serios şi să încercăm să scoatem un rezultat bun.

Sper să putem să ne ridicăm la nivelul partidei, ne dorim să controlăm jocul dacă se poate şi să obţinem un rezultat cât mai bun, dar pentru asta trebuie să facem un efort.

Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru că, spun încă o dată, va fi un meci foarte dificil. Nu putem să vorbim de procente, suntem la începutul sezonului şi nu putem fi 100% pregătiţi. Am jucat doar un meci oficial în campionat pe care nu l-am câştigat. Fizic nu suntem încă la nivelul pe care mi-l doresc eu. Dar este normal fiind la început de sezon”, a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Antrenorul ”roş-albaştrilor” a mai menţionat că nu crede că între Saburtalo şi FCSB există o favorită certă.

”Într-o competiţie europeană nu cred că mai există favorite, mai ales la început de sezon. Avem exemple multe de echipe care nu au reuşit să se califice.

Trebuie să fim foarte, foarte serioşi, să tratăm meciul foarte serios, nu cred că este cineva favorită certă. Am urmărit adversara în două partide şi am observat că au schimbat sistemul de joc.

Suntem pregătiţi pentru orice se va întâmpla mâine pe teren şi trebuie să ne adaptăm la ce echipă vor alinia adversarii noştri şi vom încerca să ne impunem stilul", a adăugat Petrea.

Saburtalo - FCSB se va juca joi, 21 iulie, de la ora 19:00. Partida va fi live video pe site-ul PrimaSport.ro şi în direct la TV pe Prima Sport 1. Meciul poate fi urmărit, de asemenea, prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele