Ultima oră
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros
Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB
BREAKING NEWS ǀ Cine sunt fotbaliştii de la Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova convocaţi de Edward Iordănescu BREAKING NEWS ǀ Cine sunt fotbaliştii de la Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova convocaţi de Edward Iordănescu
A cincea lovitură reuşită de Dunărea Brăila! A cincea lovitură reuşită de Dunărea Brăila!

Toni Petrea e hotărât să o părăsească pe Chindia Târgovişte. Cine va veni în locul lui

Chindia Târgoviște Publicat pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21130508/1/petrea.jpg

Toni Petrea e hotărât să plece de la Chindia Târgovişte, după ce aceştia au retrogradat în Liga 2.

Tehnicianul venit de la FCSB pentru a salva echipa târgovişteană de la retrogradarea nu a putut să îşi îndeplinească obiectivul, astfel că a decis că nu va rămâne să o antreneze pe Chindia în Liga 2 şi va pleca în acestă vară, când îi expiră şi contractul, informează GSP.ro.

Toni Petrea se află pe banca Chindiei Târgovişte din 21 septembrie 2022 şi a adunat 33 de partide.

Ilie Poenaru ar putea fi cel care îl va înlocui pe Toni Petrea şi conduce echipa în Liga 2. El se află în negocieri cu oficialii formaţiei din Târgovişte, conform sursei menţionate mai sus. Poenaru este liber de contract din noiembrie, atunci când a plecat de la UTA.

Toni Petrea nu a reuşit salvarea de la retrogradare cu Chindia

Toni Petrea a oferit prima reacţie după retrogradare şi a tras concluzii amare.

”Când am preluat echipa, era pe ultimul loc, cu 3 puncte, nu pre mulţi ne dădeau şanse. Dar jocul nostru şi rezultatele anterioare venirii mele au fost destul de bune şi echipa a crescut şi în joc şi a urcat şi în clasament.

Dar în acest play-out am avut şi probleme în special din cauza accidentărilor numeroase. La fiecare joc, am acut cel puţin câte un accidentat.

(n.r situaţia financiară) E tardiv să mai vorbesc. Am învăţat din asta, dar nu vreau să mai comentez multe, despre problemele financiare care au fost, sunt şi probabil că vor mai fi”, a explicat Petrea, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri