Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Toni Petrea face minuni la Chindia. ”Zici că e Guardiola”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20889959/1/petrea.jpg

Chindia Târgovişte a învins, scor 1-0, pe CS Mioveni, duminică, în etapa a 14-a din Superligă. Unicul gol a fost marcat de Obiang, în minutul 87.

  • Golurile, ratările, momentele tensionate din joc, deciziile VAR sau alte faze interesante din confruntare vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro. De asemenea, pe canalul de YouTube Prima Sport va fi postat rezumatul meciului.

 

Toni Petrea a reuşit minuni la formaţia dâmboviţeană, care a bifat a patra victorie consecutivă şi s-a transformat brusc într-o echipă solidă. Basarab Panduru s-a declarat impresionat de ce a putut face fostul antrenor al celor de la FCSB.

 ”Toni Petrea zici că e Guardiola. Chindia zici că e Barcelona (nr. râde). Joacă Chindia de te sperie. Nu ai văzut niciodată pe Chindia să joace aşa. Bine, azi a fost un meci slăbuţ, în general. Dar uite că a reuşit să câştige, face 9 puncte.

Victorii destul de grele. Dar e important pentru el acest început de mandat. Acum nu mai auzi pe nimeni că zice de Toni Petrea că e secund. Acum e principal.

Uite că în începutul ăsta de mandat se văd rezultatele. Dar atenţie! Am mai văzut lucrurile astea. Nu e primul, nici ultimul care atunci când vine reuşeşte o transformare incredibilă. Din etapa cu numărul 6 se vede ceva. El are experienţă, de când a fost la FCSB”,
a spus Panduru, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt