Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Toni Petrea îi răspunde ironic lui Valeriu Iftime: ”Să vină aici Marius Croitoru!”

FCSB Publicat pe 18 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20608929/1/petrea1-4.jpg

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, i-a răspuns lui Valeriu Iftime, după ce patronul Botoşaniului a afirmat că formaţia ”roş-albastră” ar fi defilat în campionat dacă ar fi fost pregătită de Marius Croitoru, tehnicianul formaţiei moldave.

Petrea a spus, în mod ironic, că îl aşteaptă pe Croitoru să vină la FCSB şi că nu este deranjat de vorbele lui Iftime, deoarece fiecare are dreptul să îşi spună opiniile, fiind obişnuit cu astfel de discuţii.

”Să vină aici (n.r. – Marius Croitoru)! Dacă ar fi fost clubul meu… nu mă deranjează, nici nu ştiam până acum. Fiecare e liber să spună ce doreşte. Sunt obişnuit cu chestiile astea, îmi asum.

Probabil că lumea aşteaptă mult mai mult de la această echipă. Nu vreau să comentez, încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Vreau ca jucătorii să aibă o evoluţie cât mai bună şi să atragă privirile echipelor mai mari, să se transfere dacă se poate.

Probabil că e dorit scaunul meu. Cred că orice antrenor îşi doreşte să fie aici, în această postură. Fiecare om are filozofia lui, are nişte principii, dar probabil că lucrurile s-ar schimba când ar fi o ofertă concretă, în cele mai multe cazuri.

Dacă faceţi o comparaţie între numărul de antrenori cu licenţa Pro raportat la numărul de echipe, vedeţi că e un număr foarte mare de antrenori care n-au serviciu şi ar da curs oricărei variante bune.

E o situaţie grea în fotbalul românesc, în momentul de faţă. Cu echipe care schimbă liniile în timpul campionatului, cu antrenori care pleacă. Aici e o stabilitate care îţi dă posibilitatea să îţi desfăşori munca, sunt norocos din acest punct de vedere. De la Mediaş au plecat o sumedenie de jucători, mi se par lucruri anormale în fotbalul nostru.”, a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre CS Mioveni şi FCSB.

FCSB joacă, sâmbătă, în deplasare, cu CS Mioveni, de la ora 19:55, în etapa a 27-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele