Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Toni Petrea nu va putea fi alături de elevii săi în FCSB – FC Voluntari

FCSB Publicat pe 10 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20669546/1/fcsb-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-6-03-2022.jpg

FCSB a primit o veste proastă înaintea meciului pe care îl are de disputat acasă, luni, contra revelaţiei campionatului FC Voluntari.

Formaţia ”roş-albastră” nu îl va putea avea pe bancă pe antrenorul echipei Toni Petrea, suspendat pentru că a adunat patru cartonaşe galbene.

Petrea se află într-o situaţie asemănătoare chiar cu omologul său de la rivala CFR Cluj, deoarece şi Dan Petrescu credea că în play-off cartonaşele galbene cumulate de tehnicieni vor fi anulate ca la jucători.

"Întâlnim un adversar care din punctul meu de vedere este surpriza plăcută a acestui campionat. Au obţinut două victorii în play-off împotriva unor echipe puternice (n.r.- Universitatea Craiova şi Farul Constanţa). Voluntari este o formaţie bine organizată, bună la fazele fixe, dar trebuie să intrăm şi să câstigăm jocul.

A fost o săptămână grea după înfrângerea cu Craiova, la finalul unui meci bun al nostru. Am încercat să le ridic moralul jucătorilor şi să îi fac să se gândească la următoarea partidă, pentru că mai sunt şapte meciuri până la final. 

(n.r.- despre suspendare) Zilele trecute am primit informaţia. Nu ştiam nici noi antrenorii că se mai păstrează cartonaşele galbene. La jucători se anulează la finalul sezonului regulat, dar la antrenori nu, interesant", a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari.

FCSB – FC Voluntari se joacă luni, de la ora 21:00, în direct la Look Sport+. Golurile, ratările, deciziile controversate de arbitraj în absenţa VAR şi alte faze importante ale meciului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro. De asemenea, partida din etapa a 4-a a play-off-ului poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele