Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Toni Petrea revine pe banca FCSB, după ce a învins COVID-19: ”Mă bucur că pot fi alături de echipă!”

FCSB Publicat pe 12 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20602402/1/petrea1-4.jpg

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se bucură că revine pe banca formaţiei bucureştene după ce a avut coronavirus şi a menţionat că vrea victorii în meciurile de până la finalul sezonului regular.

“Din faţa televizorului e destul de greu. A trecut însă această perioadă şi mă bucur că pot fi alături de echipă începând cu meciul de mâine seară. Am ţinut legătura tot timpul cu Mihai Pintilii”, a spus Petrea.

În ceea ce priveşte meciul cu Chindia, antrenorul este de părere că va fi unul dificil. “Ne aşteaptă o partidă grea cu un adversar care luptă foarte strâns pentru evitarea poziţiilor de play-out. Am studiat adversarul, formează o echipă bună, cu şase victorii din care patru sunt în deplasare. Au organizare foarte bună, sunt periculoşi pe contraatac. Suntem pregătiţi, moralul este bun după ultimul joc, ne dorim să menţinâm cât mai strânsă lupta pentru primul loc”.

Petrea a menţionat că FCSB trebuie să se impună în următoarele meciuri. “Trebuie ca până la finalul sezonului regulat să câştigăm maximum de puncte. Sunt concentrat pentru acest joc şi vreau şi jucătorii să fie concentraţi la ceea ce trebuie să facem noi pentru a câştiga. Sper să avem răbdarea necesară şi poate să găsim anumite trasee, să avem inspiraţia şi cei care sunt pe teren să găsească soluţiile optime. Dar cred că adversarii nu vor fi retraşi, vor încerca să joace”.

Anton Petrea a vorbit şi despre Edjouma şi Keşeru. “Edjouma poate să joace atât mijlocaş central cât şi inter, vom vedea mâine dacă va intra şi pe ce poziţie. E un jucător valoros. Keşeru e un jucător profesionist, îşi face treaba, se antrenează, când va fi nevoie de el va intra şi va încerca să dea totul. Nu cred că e vorba de un caz”.

FCSB va întâlni echipa Chindia Târgovişte, duminică, pe teren propriu, de la ora 19:55, în etapa a 26-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele