Ultima oră
 EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie

Toni Petrea scapă neînvins din duelul cu Gică Hagi. ”Un punct e bun pentru noi în compania liderului”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20918134/1/petrea.jpg

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu liderul Farul Constanţa, ajungând la al şaptea meci consecutiv fără înfrângere.

Toni Petrea a declarat că remiza contra liderului e un rezultat pozitiv.

"Ocazii de ambele părţi, cred că e un rezultat echitabil. Mă bucur că nu am cedat, am reuşit să punem presiune şi să egalăm. În momentul în care suntem compacţi şi alergăm toţi putem să blocăm adversarul. Ştiam calitatea adversarilor, dar cred că am reuşit să-i anihilăm în mare parte.

Ne-a spus că nu funcţionează camera de la VAR şi că nu ştie ce să zică. A fost un ritm destul de intens la acest joc. Chiar nu mai ştiam câte momente mai aveam pentru schimbări, nu mai ştiam ce să fac. Voiam să fac o schimbare înainte de golul egalării, dar am schimbat şi am băgat jucător defensiv, să echilibrez la mijloc.

Este un punct e bun pentru noi în compania liderului. Nu mi-am făcut niciodată planuri când am venit aici.  Am încercat să transmis tuturor că trebuie să ne gândim de la meci la meci. Să dăm totul şi să încercăm să câştigăm. Faptul că am strâns puncte e bine pentru noi, că ne-am ridicat în clasament, dar trebuie să continuăm tot aşa"
, a declarat Petrea la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt