Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Toni Petrea şi lovitura iernii în SuperLigă: fostul elev de la FCSB, spre Chindia!

CFR Cluj Publicat pe 6 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20973245/1/sgb.jpg


Partea a doua a sezonului va aduce o luptă complicată pentru Chindia Târgovişte în ceea ce priveşte evitarea retrogradării, iar Toni Petrea vrea să se asigure că are la dispoziţie un lot competitiv, atât din punct de vedere numeric, cât mai ales valoric. După ce s-a înţeles cu Marco Dulca pentru revenire, clubul dâmboviţean încearcă o lovitură importantă în această perioadă de transferuri şi vrea să-l aducă pe Sergiu Buş (30 de ani), atacant care nu a confirmat la CFR Cluj.
 
Petrea şi Buş au colaborat timp de jumătate de an la FCSB, în sezonul 2020/2021, iar antrenorul a rămas cu o impresie bună despre vârful care a marcat de două ori în 11 meciuri jucate sub comanda sa. Cum Dan Petrescu s-a săturat de desele accidentări ale lui Buş şi nu l-a luat în cantonamentul de iarnă, Chindia a sesizat oportunitatea şi a dat startul negocierilor. Conform Fanatik.ro, clujenii sunt gata să-l cedeze gratis la Chindia, dacă târgoviştenii reuşesc să se înţeleagă cu Buş asupra termenilor financiari. Motivul? Buş are un salariu mare la CFR, joacă puţin şi nu-l mulţumeşte pe Petrescu, iar Neluţu Varga consideră că investiţia e una inutilă.
 
Cândva o mare promisiune a generaţiei sale, Buş a revenit în România în 2019, la Gaz Metan, iar lucrurile bune arătate la Mediaş i-au adus un transfer la FCSB. De acolo a plecat în Coreea de Sud, la Seongnam, pentru 300.000 de euro, dar nu s-a adaptat în dificilul fotbal asiatic şi CFR l-a "repatriat" în ianuarie 2022. În acest sezon a prins doar 159 de minute, iar accidentările suferite l-au împiedicat să se exprime la un nivel ridicat:
 
"Sergiu Buş s-a rupt din nou. Băieţii ăştia care au calitate trebuie să înţeleagă că nu poţi să fii fotbalist dacă nu te antrenezi, dacă eşti tot timpul accidentat", spunea Petrescu despre Buş, în luna noiembrie a anului trecut.
 
În paralel, sursa citată anunţă că Toni Petrea l-ar vrea la Chindia şi pe mijlocaşul Cătălin Itu, care-şi termină contractul cu CFR în 2024, la fel ca Buş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele