Ultima oră
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”

Toni Petrea speră să salveze Chindia de la retrogradare. ”Cred că sunt şanse mari să ne îndeplinim obiectivul”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20866828/1/petrea-bun.jpg

Toni Petrea (47 de ani) s-a întors în SuperLigă! Fostul antrenor al FCSB-ului a fost prezentat oficial drept noul tehnician al celor de la Chindia Târgovişte.

”Suntem conştienţi de momentul delicat în care echipa se află. Am venit cu sufletul deschis să ajutăm şi să creştem nivelul echipei. Venim cu entuziasm, sper să le transmit asta şi jucătorilor pentru că eu cred că le lipseşte încrederea în propriile forţe.

Ne aşteaptă o perioadă dificilă, trebuie să conştientizăm toţi că trebuie să fim foarte uniţi pentru a ne îndeplini obiectivul, acela fiind salvarea de la retrogradare.

(n.r. dacă cunoaşte lotul) Cu unii dintre jucători am mai lucrat, am urmărit toate jocurile din Liga 1, îi ştiu am jucat contra lor, în trecut le făceam şi analiză, deci îi ştiu. Trebuie să căutăm soluţii, dar consider că avem un lot bun şi asta contează cel mai mult acum.

Ne gândim că mai avem 20 de jocuri din sezonul regulat, sunt şanse mari să câştigăm puncte, trebuie să câştigăm puncte, iar apoi urmează play-out-ul. Cred că sunt şanse mari să ne îndeplinim obiectivul.

Am avut discuţii cu conducerea clubului, m-am uitat şi eu pe istoricul clubului, pe performanţele pe care le-a reuşit. Nu e uşor să stai 4 sezoane în prima divizie. Nu avem pe cine să mai transferăm acum, nu mai e perioada de transferuri deschisă, deci până când se va deschide nu avem alte variante. Deci nu-mi asum că astă va fi lotul până la finalul campionatului”
, a explicat noul antrenor al Chindiei.

Pentru fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, aventura la Chindia Târgovişte este prima la o altă echipă decât FCSB. El a condus vicecampioana României în două rânduri, mai întâi între iulie 2020 şi mai 2021, apoi între noiembrie 2021 şi iulie 2022. De fiecare dată a avut ca obiectiv titlul, dar nu a reuşit să-l atingă. În ultimul mandat, Petrea a avut 28 de meciuri ca antrenor al FCSB, fiind înlocuit apoi cu Nicolae Dică.

mail-share icon Email
viewscnt