Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Tot timpul trebuie să ne gândim doar la următorul meci”. Toni Petrea, parcurs fabulos pe banca Chindiei

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20896071/1/petrea.jpg

Chindia Târgovişte a învins în deplasare, echipa FC Voluntari, scor 3-0, printr-o triplă reuşită de Doru Popadiuc. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Superligă.

 Popadiuc a deschis scorul la Voluntari, înscriind din pasa lui Daniel Popa în minutul 14. În minutul 29, Chindia a cerut penalti la o cădere în careu a lui Căpuşă, dar VAR-ul a decis că nu a fost fault. FC Voluntari a avut un gol anulat de VAR, Damaşcan în minutul 33, iar în minutul 49 arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti pentru ilfoveni, după un contact în careu între Orozco şi Damaşcan. După analiza VAR, arbitrul a întors faza.

Oaspeţii au înscris al doilea gol în minutul 68, după ce Popadiuc a marcat singur cu portarul. Faza a fost analizată de VAR, pentru un presupus ofsaid, dar în cele din urmă golul a fost validat. Popadiuc şi-a completat tripla în minutul 82, cu un gol înscris de la jumătatea terenului. Chindia s-a impus cu 3-0 şi se află la a patra victorie consecutivă, cel mai bun parcurs din istoria participărilor în prima ligă.

Toni Petrea s-a declarat impresionat de ultimul gol marcat de Popadiuc şi a subliniat că le cere mereu jucătorilor să se gândească la următoarea partidă.

 

”(n.r. despre golul de generic marcat de Popadiuc) A recuperat acea minge, a accelerat foarte bine şi a văzut acel culoar. O execuţie foarte interesantă din partea lui Popadiuc. Nu vrea să mă gândeasc peste nu ştiu câte etape, vreau să mă gândesc la următorul meci.

Tot timpul trebuie să ne gândim doar la următorul meci”
, a explicat Petrea, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt