adplus-dvertising
Ultima oră
Federaţia Franceză de Fotbal este de acord cu despăgubirea victimelor accidentelor de muncă din Qatar
Federaţia Franceză de Fotbal este de acord cu despăgubirea victimelor accidentelor de muncă din Qatar
SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină” SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină”
Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul
Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131 Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131
Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag
Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!" Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!"

Toţi ochii pe competiţia bolizilor istorici. Romanian Retro Racing, duminică, de la 13.00, pe Look Sport+

Auto-Moto Publicat pe 11 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20279215/2/romanian-retro-racing.jpg
Campionatul Romanian Retro Racing, care adună la start pe circuit maşinile istorice revine pe Look Sport +. Etapa a patra a competiţiei are loc pe 11 iulie, la Motorpark Adâncata. Cursa de duminică se va desfăşura în sens invers sensului tradiţional al circuitului.
 
Ca noutate, începând din acest an, de la etapa din 1 mai, organizatorii au introdus şi o clasă off road, precum şi competiţia echipelor la Regularitate Auto. Etapa a patra a Romanian Retro Racing se vede duminică, de la  ora 13.00, în direct pe Look Sport+.
 
Aceasta este şi ultima etapă înaintea vacanţei de vară. Romanian Retro Racing se va întoarce abia in septembrie. Un motiv în plus pentru fanii sporturilor cu motor să nu rateze această competiţie, care este transmisă în exclusivitate de Look Sport+.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele