Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Toţi ochii pe competiţia bolizilor istorici. Romanian Retro Racing, duminică, de la 13.00, pe Look Sport+

Auto-Moto Publicat pe 11 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20279215/2/romanian-retro-racing.jpg
Campionatul Romanian Retro Racing, care adună la start pe circuit maşinile istorice revine pe Look Sport +. Etapa a patra a competiţiei are loc pe 11 iulie, la Motorpark Adâncata. Cursa de duminică se va desfăşura în sens invers sensului tradiţional al circuitului.
 
Ca noutate, începând din acest an, de la etapa din 1 mai, organizatorii au introdus şi o clasă off road, precum şi competiţia echipelor la Regularitate Auto. Etapa a patra a Romanian Retro Racing se vede duminică, de la  ora 13.00, în direct pe Look Sport+.
 
Aceasta este şi ultima etapă înaintea vacanţei de vară. Romanian Retro Racing se va întoarce abia in septembrie. Un motiv în plus pentru fanii sporturilor cu motor să nu rateze această competiţie, care este transmisă în exclusivitate de Look Sport+.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele