Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Toţi ochii pe derby-ul Turciei! Beşiktaş – Fenerbahce, duminică, de la 20.00, în direct pe Prima Sport 4 şi PrimaPlay.ro

Superlig Publicat pe 2 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20872770/1/besiktas.jpg
Marile rivale Beşiktaş şi Fenerbahce se înfruntă  duminică, de la 20.00, în direct pe Prima Sport 4 şi PrimaPlay.ro, într-un meci cu o miză aparte. Dincolo de rivalitate, cele două echipe nu concep să nu câştige titlul în acest an, după ce au dezamăgit sezonul trecut. 
 
Interesant este că ultimele trei partide dintre cele două echipe s-au încheiat la egalitate. A fost mai întâi 1-1, în returul ediţiei 2020-2021, iar apoi, sezonul trecut, a fost 2-2 pe terenul lui Fenerbahce, apoi 1-1, pe „Vodafone Arena”, stadionul celor de la Beşiktaş.
 
Înaintea confruntării de duminică, Beşiktaş este a patra în Superliga turcă, având 14 puncte. „Vulturii” au lăsat impresia că au intrat într-o uşoară criză de formă, după ce nu au mai reuşit să câştige în ultimele două etape şi au pierdut şefia clasamentului. A fost mai întâi 0-1, pe teren propriu, cu o altă rivală din Istanbul, Basakehir, iar apoi doar 2-2 în deplasare, cu Istanbulspor.
 
Marea rivală a „alb-negrilor”, Fenerbahce, stă mai prost în clasament, însă pare mai în formă. „Canarii galbeni” sunt pe poziţia a şasea şi au cu un punct mai puţin decât Beşiktaş, dar în ultimele etape au impresionat. A fost mai întâi 2-0 cu Kayserispor, urmat de un 5-0 cu Alanyaspor, iar acum fanii lui Fener aşteaptă victoria pe terenul rivalilor.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele