Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni

Totul e la mâna lui Xavi! Sergino Dest nu va fi transferat de AC Milan, dar Barcelona ar putea să-l vândă

Barcelona Publicat pe 27 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21078594/1/yxnoptawzjuwnjrmogqwmguwnzjknjqwzjvkntg0owq0zmu3-thumb.jpg

Barcelona va putea miza, din vară, din nou pe Sergino Dest, în vârstă de 22 de ani, care în acest sezon evoluează la AC Milan. Catalanii l-au trimis în Serie A sub formă de împrumut, dar formaţia pentru care evoluează şi Ciprian Tătăruşanu nu va activa şi clauza de transfer definitiv, în valoare de 20 de milioane de euro.

  • LaLiga şi Serie A se văd pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro!

Fundaşul născut în Olanda, cu cetăţenie americană, nu a impresionat la AC Milan, prinzând în acest sezon numai 14 meciuri, dintre care opt în Serie A şi patru în Liga Campionilor. Aşa se face că va reveni la Barcelona în vară, cu care mai are contract până în vara lui 2025.

Însă, e greu de crezut că va continua la Barcelona, cel mai probabil urmând să fie vândut definitiv. Dest a venit la gruparea catalană în octombrie 2020, de la Ajax, pentru 21 de milioane de euro! În acest timp a prins 72 de meciuri, a marcat de trei ori şi a oferit patru pase decisive.

Barcelona vrea să renunţe la Samuel Umtiti

Barcelona are probleme financiare şi, pentru a face rost de bani, trebuie să şi renunţe la anumiţi jucători, iar un nume este Samuel Umtiti, fundaşul francez în vârstă de 29 de ani, acum împrumutat în Italia, în Serie A, la Lecce. Deşi apărătorul ar vrea să continue la gruparea catalană, conducerea şi stafful lui Xavi ar înclina să renunţe la el.

Presa din Spania notează faptul că Samuel Umtiti se va despărţi, aproape sigur, de Barcelona în vară, el ajungând la echipă în vara lui 2016, de la Lyon, pentru 25 de milioane de euro. Oricum, chiar dacă nu a avut cele mai bune evoluţii în ultima perioadă, e greu de crezut că Barcelona nu va scoate cel puţin aceeaşi sumă pentru care l-a adus pe francez.

În acest sezon, Samuel Umtiti are 15 meciuri în tricoul lui Lecce, iar Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 4 milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele