Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Totul pentru CFR! Dan Petrescu a dezvăluit că a refuzat o ofertă de "patru milioane pe an" din Zona Golfului

CFR Cluj Publicat pe 18 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20710153/2/pd.jpg


Dan Petrescu (54 de ani) a dezvăluit că a refuzat o ofertă de "patru milioane pe an" pentru a rămâne la CFR Cluj şi a câştiga al cincilea titlu consecutiv cu echipa din Gruia.
 
În iarnă, Petrescu a fost pe lista lui Răzvan Burleanu pentru a prelua echipa naţională, dar, în paralel, a dus negocieri şi cu o formaţie din Zona Golfului, care-i oferea un salariu astronomic, de patru milioane de dolari pe an. Fostul fundaş dreapta a ales, însă, să decline ambele propuneri şi a rămas la Cluj, reuşind să iasă triumfător din lupta cu FCSB şi să pună mâna pe al cincilea titlu al carierei în Casa Liga 1:
 
"Eu sunt conştient că am ales CFR, deşi dacă pierdeam campionatul nu ştiu dacă mai eram ţinut. Mi-am dorit să merg la naţională, dar ştiţi ce s-a întâmplat. Apoi, am avut o ofertă de 4 milioane pe an, din Golf, şi am refuzat-o. Nu m-am gândit nicio clipă să plec. Se va întâmpla numai dacă voi fi concediat. Mai am doi ani de contract, vreau să rămân. Ştiu că dacă nu ne calificăm în grupele europene, pot fi îndepărtat. Ăsta e clubul, dar simt că sunt iubit, sunt Cetăţean de Onoare al judeţului, de ce aş mai pleca, la vârsta asta?", a dezvăluit Petrescu, pentru gsp.ro.
 
Odată petrecerea de titlu încheiată, Petrescu, jucătorii, staff-ul şi conducerea stau cu gândul la viitor, iar obiectivul european e legat de calificarea în grupele Europa League, performanţă care i-ar asigura patronului Neluţu Varga o oarecare linişte din punct de vedere financiar:
 
"Realist, da, putem încerca să ajungem în grupele Europa League, cu puţin noroc şi inspiraţie, chiar şi cu bugetul pe care îl vom avea. Şi în Conference League sunt bani buni, dar Europa League ar fi ţelul. Mai mult, ar fi un miracol", a mai punctat cel mai titrat antrenor din Casa Liga 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele