Ultima oră
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul

Tragedie în fotbalul britanic! Fostul fotbalist al lui Tottenham a murit la doar 25 de ani

Premier League Publicat pe 19 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20988652/1/anton-walkes-tottenham-924x600.jpg

Fostul fotbalist al lui Tottenham Hotspur, Anton Walkes, s-a stins din viaţă la numai 25 de ani în urma unui accident naval. Ultima oară, Walkes evoluase pentru Charlotte FC, în Statele Unite.

Anton Walkes a fost implicat într-o coliziune între două bărci, în Florida. Conform mirror.co.uk, cele două ambarcaţiuni s-au ciocnit în apropiere de Stadionul Marin din Miami, miercuri după-amiază.

Medicii au încercat să-l resusciteze pe Walkes, pe care l-au găsit inconştient la scena accidentului. Cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, viaţa tânărului fotbalist nu a putut fi salvată.

”Suntem devastaţi să aflăm de pierderea lui Anton Walkes, un tată cu adevărat incredibil, o persoană iubitoare şi o fiinţă umană extraordinară.”, a spus îndurerat Zoran Krneta, directorul sportiv de la Charlotte FC.

Anton Walkes a fost crescut între 2013 şi 2017 la academia lui Spurs. În sezonul 2016-2017, fostul fundaş central a bifat singurul său meci, la prima echipă a londonezilor, împotriva formaţiei Gillingham în Cupa Ligii Angliei.

Considerat unul dintre tinerii jucători de mare perspectivă de la Tottenham, englezul a purtat banderola de căpitan a echipei de tineret, în grupele UEFA Youth League.

După despărţirea de Spurs în 2018, Anton Walkes a mai jucat şi la Atlanta United şi Portsmouth.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele