Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Tragere excelentă pentru românce la Miami Open! Cu cine vor juca în turul 1 trei sportive

Tenis Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21066900/1/profimedia-0707806822.jpg

Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan vor întâlni jucătoare beneficiare de wild-card în primul tur la Miami Open, turneu WTA 1000 care începe marţi şi este dotat cu premii de 8.800.000 de dolari.

Irina Begu, locul 34 mondial, va evolua contra sportivei din Filipine, Alexandra Eala, locul 219 mondial, iar dacă va ajunge în turul doi va juca împotriva chinezoaicei Qinwen Zheng, locul 23 WTA.

Sorana Cîrstea (74 WTA) o va întâlni pe Fernanda Contreras Gomez, din Mexic, locul 117 mondial, urmând ca, în cazul calificării în turul doi, să joace contra Carolinei Garcia, din Franţa, a cincea jucătoare a lumii, pe care a învins-o în optimi la Indian Wells.

Ana Bogdan (60 WTA) va evolua cu Robin Montgomery, din SUA, locul 193 mondial, iar dacă va ajunge în turul doi va întâlni o altă americancă, pe Madison Keys, a 19-a favorită.

Primul tur la Miami Open va avea şi un duel al sportivelor cu origini româneşti, Bianca Andreescu din Canada, locul 31 WTA, urmând să joace cu Emma Rpducanu, din Marea Britanie, locul 72 WTA.

Învingătoarea va evolua în turul secund cu Maria Sakkari, din Grecia, a şaptea favorită.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele