Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

Transfer colosal al Barcelonei? Mijlocaşul poate ajunge gratis sub comanda lui Xavi

Barcelona Publicat pe 20 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20893966/1/x.jpg

Jorginho (30 de ani) poate fi marea surpriză pregătită de Barcelona pentru vara următoare! Mijlocaşul refuză să îşi prelungească înţelegerea cu Chelsea şi ia în calcul semnarea contractului cu catalanii, dar nu oricum, ci fără sumă de transfer. Până la urmă, jucătorul mai are contract cu londonezii până în vara care vine, iar în iarnă poate semna cu oricine.

  • LaLiga şi Premier League se văd în fiecare weekend pe programele Prima Sport şi www.primaplay.ro!

Jorginho este nemulţumit de faptul că formaţia din Premier league i-a oferit prelungirea contractulă fără un plus la salariu. El vrea însă cu 25 la sută mai mult, adică, 8 milioane de euro pe sezon. Jorginho mai este dorit de cel puţin două echipei importante ale Europei, din Italia, AC Milan şi Juventus.

Jucătorul născut în Brazilia, cu cetăţenie italiană, a ajuns la Chelsea în 2018, de la Napoli, pentru 57 de milioane de euro. De atunci a prins 202 meciuri, a marcat de 28 de ori şi a oferit 9 pase decisive.

A şi câştigat patru trofee, printre care Liga Campionilor, Europa League şi Supercupa Europei. Cota lui Jorginho de piaţă este de 40 de milioane de euro.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele