Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Transfer interesant din Casa Liga 1. Cascini a plecat în Bolivia!

Academica Clinceni Publicat pe 1 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20658971/1/bc.jpg


Transfer interesant din Casa Liga 1! Argentinianul Juan Bautista Cascini (24 de ani) a plecat de la Academica Clinceni şi a semnat cu The Strongest, echipă din Bolivia calificată în grupele Copei Libertadores.
 
Sud-americanul a scăpat, în sfârşit, de problemele financiare de la clubul din Ilfov şi a decis să părăsească România după trei ani petrecuţi în Casa Liga 1. Pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri din Bolivia, Cascini a acceptat oferta celor de la The Strongest, club din capitala La Paz, care a terminat ultima ediţie a campionatului din Bolivia pe locul al treilea.
 
The Strongest are 12 titluri ale Boliviei în palmares, iar în această ediţie a Ligii Campionilor a nimerit într-o grupă cu Athletico Paranaense (Brazilia), Libertad Asuncion (Paraguay) şi Caracas (Venezuela).
 
Cotat la 550.000 de euro, Cascini a fost de departe cel mai bun jucător al Academicii Clinceni în acest sezon, marcând de şapte ori şi oferind o pasă decisivă în 19 meciuri jucate.
mail-share icon Email
viewscnt