Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Transfer pe axa FCSB - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru l-a convins să vină în Bănie, iar MM Stoica a dezvăluit motivul: ”Are cine să îl înlocuiască!”

FCSB Publicat pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21220810/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, după ce a pierdut din nou titlul. Echipa lui Gigi Becali va evolua în turul 2 preliminar din Conference League pe 27 iulie.  

Becali a fost foarte supărat după titlul pierdut şi a început o adevărată revoluţie la echipă. Foarte multe nume au plecat, dar, în acelaşi timp, patronul FCSB încearcă să aducă fotbalişti de calitate, pentru a câştiga titlul în sezonul viitor. 

În acest moment, FCSB va pierde şi un om din stafful condus de Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Acesta va ajunge la Universitatea Craiova, după o ofertă bună pe care i-a făcut-o Mihai Rotaru. 

Marius Francisc, analistul video de la FCSB, va ajunge în Bănie, după cum a confirmat MM Stoica. FCSB nu a dorit să facă o contraofertă, iar omul din staff va părăsi echipa lui Becali. 

”Are cine să îl înlocuiască!”

”Se transferă cineva de la FCSB la CSU Craiova. Marius Francisc (n.r. - analistul video) va pleca de la FCSB la CSU Craiova, i s-a oferit un contract foarte bun.

E liber, nu se percepe nicio sumă (n.r. - râde). Nu e o problemă. Ştie, cunoaşte meserie, are cine să îl înlocuiască. Noi suntem ca Bayern Munchen, ei au un plafon pe care nu-l depăşesc. Nu mă aşteptam să plece, am aflat astăzi. Mi-a confirmat”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele