Ultima oră
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii

Transferul a picat din cauza salariului! Detaliile oferite de Ioan Becali

Farul Constanta Publicat pe 25 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20869644/1/ioan-becali.jpg

Luca Andronache, jucătorul echipei Farul, unul dintre cei mai interesanţi tineri din SuperLiga României, a ratat transferul la Torino! În vârstă de 19 ani, fotbalistul a fost pe lista italienilor, mutarea avea şanse mari de reuşită, dar a căzut din pricina salariului pe care l-a cerut tatăl său pentru Luca, de 10.000 de euro.

Vergil Andronache, fost antrenor la FCSB, acum secundul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, tatăl jucătorului de la Farul, s-a implicat în posibila mutare la Torino. A cerut 10.000 de euro pe lună pentru Luca Andronache, iar italienii au spus că nu pot oferi atât unui jucător de 19 ani.

În plus, până acum, în prima ligă, Luca Andronache a prins doar 16 meciuri în SuperLiga României şi nici nu a marcat.

M-am dus pentru Andronache, ca să spun cinstit, că-l voia Torino. Şi taică-su a spus că vrea 10.000 de euro copilul. 10.000 de euro nu poate să dea Torino şi nici să garanteze că se joacă tot timpul cu prima echipă. Că se antrenează cu prima echipă, da. Djuricic voia să se antreneze cu prima echipă”, a spus Giovanni Becali, potrivit Orange Sport.

FCSB mai vrea o ”bijuterie” de la Farul. Mihai Stoica a confirmat intersul ”roş-albaştrilor”

FCSB a pus ochii pe un jucător foarte talenta de la Farul, iar Mihai Stoica a confirmat interesul ”roş-albaştrilor”.

Managerul de la FCSB l-a lăudat pe fundaşul stânga de la Farul, Sebastian Borza (16 ani) şi a dat de înţeles că e un jucător interesant şi că se află în vizorul echipei bucureştene.

”L-am văzut eu acum la meciul naţionalei de juniori 2004 născuţi, el fiind 2005, noiembrie. Au jucat miercuri cu Letonia, în turneul de calificare pentru Elite, şi într-adevăr e un jucător interesant.

Are şi un fizic frumos, un stâng bun... Bine, echipa aia nu cred că e o generaţie reuşită, cei născuţi 2004, dar el clar a ieşit în evidenţă, fiind cu un an şi ceva mai mic”, a spus şi MM Stoica pentru Orange Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele