Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Transferul anunţat în această dimineaţă, din SuperLiga României

Petrolul Ploiești Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20996409/1/mihai-velisar.jpg

Petrolul Ploieşti a anunţat, vineri, că l-a împrumutat pe fundaşul Mihai Velisar la Concordia Chiajna, înţelegerea fiind valabilă până la finalul sezonului.

Mutarea a fost făcută la dorinţa jucătorului, pentru a avea posibilitatea disputării cât mai multor meciuri în viitorul apropiat, a precizat Petrolul.

În vârstă de 24 de ani, Velisar a bifat opt apariţii în actualul sezon, cinci dintre meciuri fiind în Superliga, iar celelalte trei în Cupa României.

Mihai Velisar, împrumutat la Concordia Chiajna

Fundaşul stânga Mihai Velisar va evolua până la finele acestui sezon, sub formă de împrumut, la echipa de eşalon secund Concordia Chiajna. Mutarea a fost făcută la dorinţa jucătorului, pentru a avea posibilitatea disputării cât mai multor meciuri în viitorul apropiat.

În vârstă de 24 de ani, Velisar a bifat opt apariţii in stagiunea in curs, cinci dintre meciuri fiind in Superliga, iar celelalte trei în Cupa României.

Mult succes, Mihai!”, a anunţat Petrolul.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri