Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Transferul de marcă pregătit de Gică Hagi! Jucătorul pe care ”regele” îl admiră. ”El este unul dintre cei mai buni atacanţi din România”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21348002/1/farul-constanta-hjk-helsinki-uefa-europa-conference-league-24-08-2023.jpg

Gică Hagi îşi doreşte să îl transfere definitiv pe Louis Munteanu la Farul, după ce a reuşit să îl împrumute din nou de la Fiorentina pentru acest sezon.

Farul s-a întărit pentru acest sezon prin împrumutul lui Louis Munteanu de la Fiorentina, echipă care l-a cumpărat din curtea lui Gică Hagi în 2020, în schimbul a 1,7 milioane de euro.

Jucătorul crescut la Academia Hagi nu s-a impus în Italia, nici după ce a revenit din postura de campion al României şi a fost împrumutat pentru a doua oară de ”marinari”. Gică Hagi e convins că atacantul de 21 de ani este extrem de valoros şi vrea să îl transfere definitiv, în cazul în care va primi sprijin financiar din partea altor acţionari, care să vină şi să investească la Farul.

”Dacă vin acţionarii îl vom cumpăra definitiv pe Munteanu. E simplu la Louis Munteanu. El este unul dintre cei mai buni atacanţi din România. La o vârstă foarte mică, atunci când a fost convocat la loturile naţionale, a marcat goluri.

Cred că e golgheter la orice lot la care a fost. Are mai multe goluri faţă de toţi atacanţii care au fost la loturile naţionale.

E la început, are 21 de ani, dar e un vârf complet. Este un atacant complet, face parte din loturile noastre foarte bune.

Se asociază foarte bine cu ceilalţi, ştie fotbal. Are o calitate pe care nu mulţi o au. Marchează foarte multe goluri din afara careului, deci nu e periculos doar în careu”, a declarat Gică Hagi, potrivit Fanatik.

Louis Munteanu a fost unul dintre artizanii titlului obţinut de Farul Constanţa în sezonul 2022-2023, în care a marcat 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri disputate în alb-albastru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele