Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

Transferul lui Alibec, anunţat în această seară! Negocierile au fost confirmate + Farul NU încasează un leu

Farul Constanta Publicat pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21117585/1/alibec.jpg

Denis Alibec pleacă de la Farul în vară, este anunţul făcut de unchiul jucătorului! Vârful de 32 de ani are parte de un sezon foarte bun în SuperLigă, reuşind în această stagiune, în 30 de partide, 14 goluri şi şapte pase decisive. Problema e că formaţia lui Gică Hagi nu va obţine vreo sumă de bani de pe urma acestei mutări.

Chiar Gică Hagi a declarat, nu în urmă cu foarte mult timp, că, dacă Alibec va avea o ofertă din altă ţară, va pleca gratis de la Farul. Astfel, Nuredin Beinur, unchiul lui Denis Alibec, a recunoscut că se implică personal în transferul nepotului său, dorind să îl ducă în zona arabă sau în Turcia.

Ar fi o mutare bună şi financiar pentru Alibec, pentru că, după cum spuneam, va pleca gratis de la Farul şi va primi, probabil, bani şi la semnătură, dar şi salariul ar putea fi unul mai mare decât în cazul în care s-ar fi plătit sumă de transfer.

Alibec pleacă liber în vară de la Farul. Îi caut deja echipă în Turcia sau zona arabă, unde discut cu nişte şeici. Am o înţelegere cu el şi cu mama lui să-i găsesc un club în Turcia sau spaţiul arab. Cota lui e iar în creştere, probabil că va fi vânat de mulţi impresari, însă pe aceste zone şi-a dorit să mă ocup eu de găsirea unor variante. Poate pleca peste hotare de la Farul fără niciun fel de pretenţii financiare.

Alegerea finală va fi, bineînţeles, a lui. Va opta pentru oferta cea mai bună, fără niciun fel de probleme. Voi încerca să vin cu câteva propuneri, dar, dacă va prefera altceva, nu va fi nicio supărare. Eu vreau doar să-l ajut, mai ales că demonstrează din nou ce calităţi extraordinare are”, a spus Nuredin Beinur, unchiul lui Alibec, conform ProSport.

  • Alibec a mai trecut în carieră pe la: Inter, Mechelen, Bologna, FCSB, Astra Giurgiu, Kayserispor, CFR Cluj şi Atromitos.

Denis Alibec a semnat în martie prelungirea pe încă doi ani

Denis Alibec continuă aventura la Farul Constanţa, dacă nu va pleca în vară. Cel mai bun marcator din acest sezon al dobrogenilor şi-a prelungit acordul pe doi ani luna trecută, în martie.

Experimentatul fotbalist s-a revitalizat sub bagheta lui Gică Hagi, devenind din nou un veritabil om de gol. Acesta a explicat că Gică Hagi a fost principalul motiv pentru care a ales să rămână la dobrogeni. Însă, dacă va primi o ofertă bună la finalul campionatului, va părăsi SuperLiga României.

Ce să mă determine să semnez prelungirea… oraşul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi mai juca numai la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta şi să reuşim să luăm campionatul.

Cred că se putea şi mai bine, mai ales că am pierdut puncte importante cu echipele mai mici, să zic aşa, dar important este meciul cu Rapid. Să luăm cele trei puncte şi să intrăm în play-off de pe primul loc.

Cu siguranţă va fi un play-off frumos, cu siguranţă toată lumea va da totul pe teren şi cred că vor fi meciuri foarte frumoase.

(n.r. Cu siguranţă vestea îi va bucura şi pe fani) Să sperăm că mă vor alături de ei şi după cum am spus, sper să fie cât mai mulţi alături de noi la fiecare meci”, a declarat Alibec în momentul prelungirii contractuale cu Farul.

Rezumatul partidei Farul – Rapid, scor 7-2

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele