Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Transferul lui Ciprian Tătăruşanu la Empoli, posibil! UPDATE: Se luptă cu Simone Scuffet pentru mutare

Stranieri Publicat pe 18 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21126002/1/tatarusanu.jpg

Ciprian Tătăruşanu nu va mai continua la AC Milan din vară, presa din Italia anunţând acest detaliu de o bună perioadă de timp, dar sunt informaţii care aduc în discuţie echipa care are cele mai mari şanse să îl semneze pe portarul român. Va fi un pas în spate, dar trebuie luată în calcul şi vârsta lui Tătăruşanu, 37 de ani.

Jurnaliştii din ”Peninsulă” au aflat că portarul român va continua în Serie A cel mai probabil, la o echipă la care mai este legitimat în acest moment un român, Răzvan Marin. Tătăruşanu este de interes pentru Empoli, care e foarte aproape să îi obţină semnătura.

UPDATE (18 iunie): Anunţ interesant în Italia, unde publicaţiile de presă sportivă notează faptul că Tătăruşanu se află în luptă directă cu portarul CFR-ului, Simone Scuffet, pentru trecerea la Empoli.

Dacă Tătăruşanu este un portar deja cunoscut în Italia, având în vedere şi experienţa de la Fiorentina, Scuffet a impresionat cu evoluţiile din SuperLiga României, italienii fiind, se pare, cu ochii pe el şi în ţara noastră.


Informaţiile iniţiale

Mai mult, Calciomercatoweb îl dă ca şi transferat pe fostul portar al echipei naţionale a României la Empoli. Referitor la evoluţiile lui Tătăruşanu în acest sezon, el a prins 23 de meciuri pentru AC Milan, dintre care 16 în Serie A şi cinci în Liga Campionilor.

În total, portarul are 37 de meciuri pentru italieni, a primit 48 de goluri şi a închis poarta în 12 confruntări.

Răzvan Marin, integralist în remiza înregistrată de Empoli cu retrogradata Sampdoria

Empoli, cu Răzvan Marin integralist, a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Sampdoria Genova, în etapa a 35-a a campionatului Italiei. Pentru Empoli a marcat Piccoli, în minutul 90+3, iar pentru Sampdoria a înscris Zanoli, în minutul 34.

În urma acestui rezultatul, în clasament Empoli este pe locul 14, cu 39 de puncte, iar Sampdoria pe 20, cu 18 puncte. Oricum, Sampdoria a retrogradat deja matematic în al doilea eşalon din Italia, după ce a fost învinsă cu scorul de 2-0 de Udinese, în etapa a 34-a din Serie A, acum o rundă.

Echipa din Genova ajunge în liga a doua după 11 sezoane în primul eşalon. În locul echipei Sampdoria a promovat Genoa, iar fotbaliştii români continuă să îşi facă loc în Serie A. Teoretic vom avea încă trei nume prezente în ediţia următoare a campionatului, în urma unei promovări. Genoa, club la care sunt legitimaţi trei români, a promovat din Serie B.

Genoa şi-a asigurat trecerea în prima ligă. Formaţia la care sunt legitimaţi Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Dennis Drăguş e oficial în Serie A, nu mai poate pierde poziţia a doua. Nu se ştie exact ce prevede înţelegerea dintre Standard Liege şi Genoa în cazul lui Drăguş, dacă şi el va fi transferat definitiv, la fel ca în cazul lui Puşcaş de la Reading, în urma acestei promovări.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele