Ultima oră
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb
VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală” VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală”

Transferul lui Facundo Ferreyra la CFR a căzut definitiv. ”Situaţia s-a schimbat, impresarul a schimbat condiţiile de la început”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20428583/1/ff.jpg

Facundo Ferreyra (30 de ani) nu va mai semna cu CFR Cluj, deşi totul părea doar o chestiune de timp până ca atacantul să fie prezentat oficial la campioana României.

Argentinianul a ajuns la Cluj-Napoca şi a efectuat vizita medicală, dar totul a căzut din cauza comisioanelor cerute de impresari. Fanatik scrie că ardelenii ar fi trebuit să achite aproximativ 400.000 de euro şi astfel totul a căzut.

Informaţia a fost confirmată şi de către directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara, care a declarat că situaţia s-a schimbat din mers, iar aducerea atacantului nu s-a mai putut realiza.

„Lucrurile n-au mers mai departe cu Facundo. Situaţia s-a schimbat, impresarul a schimbat condiţiile de la început şi ulterior s-a ajuns la alte discuţii, alte sume şi alte probleme”, a spus Mara, pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele