Ultima oră
Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa
O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat

Transferul lui Lafferty la Sepsi a picat definitiv. Nord-irlandezul a mai primit o ofertă din Casa Liga 1. ”Nu vreau să dezvălui numele celuilalt club”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19968181/1/laf.jpg

Kyle Lafferty (33 de ani), cunoscutul atacant al Irlandei de Nord a fost la un pas să semneze cu cei de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, mutarea era dată ca fiind sigură marţi, dar totul a căzut, din cauza salariului cerut de fotbalist.

Lafferty a declarat că a mai avut o altă ofertă din prima ligă, dar a refuza să dezvăluie numele clubului.

”Nu vreau să dezvălui numele celuilalt club, din respect pentru cei de acolo. Dacă ar fi fost o ofertă concretă, discutam fără probleme. Negocierile cu Sepsi pot spune că sunt închise definitiv. Nu cred că vor reveni cu o propunere mai bună. Poate că o să vin în România, când se va putea, măcar ca turist”, a declarat nord-irlandezul, pentru ProSport.

Cel mai bun randament l-a dat la actuala echipă a lui Ianis Hagi, unde a marcat de 42 de ori şi a oferit 20 de pase decisive în 164 de partide. Lafferty are şi 18 meciuri în liga a doua engleză, iar în Premier League are doar un meci.

Pentru naţionala Irlandei de Nord, Kyle Lafferty are statistici destul de bune: 75 de meciuri jucate şi 20 de goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele