Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Transferul lui Moruţan la Pisa se decide în vară. ”Are un moral bun, joacă bine”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21018653/1/profimedia-0721566078.jpg

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai în formă stranieri la ora actuală, iar Pisa, echipa la care este împrumutat în acest moment, îşi doreşte să îl transfere definitiv pe jucătorul de 23 de ani.

Milocaşul ofensiv a fost împrumutat de către Galatasaray la Pisa, în schimbul sumei de 150.000 de euro, dar jucătorul poate fi transferat definitiv, dacă gruparea din Serie B achită 5,5 milioane de euro.

Impresarul Giovanni Becali a explicat că decizia finală cu privire la transfer se va lua în vară.

”Moruţan trebuie deocamdată să joace cât mai bine, la asta să se concentreze. Am vorbit cu el, vorbesc mereu cu el, are un moral bun, joacă bine. Nu sunt noutăţi între Pisa şi Galatasaray. Totul se va decide în cazul lui în luna iunie, sau în luna iulie”, a declarat impresarul, pentru ProSport.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • Românul a reuşit 5 goluri şi a oferit 7 pase de gol, în 23 de meciuri jucate în tricoul celor de la Pisa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele