Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Transferul lui Safranko la FCSB nu se materializează pe moment. ”Vom aborda această dublă cu ce jucători avem acum”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20820116/1/ps.jpg

Pavol Safranko (27 de ani), atacant care a revenit în atenţia celor de la FCSB în ultimele zile, e aproape de momentul în care se va despărţi de Mamelodi Sundowns, clubul din Africa de Sud la care s-a transferat în vara anului trecut.

Gigi Becali a anunţat că slovacul nu va ajunge la echipă în zilele următoare. În acest context, Nicolae Dică va trebui să se descurce în barajul pentru Conference League cu ce are la dispoziţie.

”Cu Safranko nu s-a rezolvat. Vom aborda această dublă cu ce jucători avem acum. Sunt soluţii.

Nu mă bag eu peste antrenor, am spus că-l las să-şi facă treaba, mă ţin de cuvânt. Vom vedea joi ce fomulă de echipă va fi pe teren”,
a explicat Becali, pentru Digi Sport.

Dorit de Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Ivan Mamut şi a-i face concurenţă lui Bogdan Rusu în atac, Safranko are o sitiuaţie destul de complicată la Mamelodi Sundowns. Regulile din Africa de Sud spun că o echipă poate trece doar cinci străini pe lista de jucători pe care o trimite Federaţiei, iar publicaţia SABC susţine că Safranko nu se va afla printre aceştia. 
 
De altfel, zvonurile privind plecarea lui Safranko sunt alimentate şi de antrenorul echipei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele