Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Transferul lui Thiago Alcantara la Liverpool, în impas din cauza preţului cerut de Bayern Munchen

Liverpool Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email

Bayern Munchen i-a stabilit preţul mijlocaşului spaniol Thiago Alcantara, fotbalist dorit de Liverpool, anunţă Bild.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19422168/1/thiago.png

40 de milioane de euro cere Bayern Munchen în schimbul internaţionalului spaniol, care a intrat în ultimul an de contract cu formaţia bavareză.

Liverpool este, însă, dispusă să plătească doar jumătate din această sumă, 20 de milioane de euro, ţinând cont că în iarnă şi-ar putea asigura serviciile spaniolului fără să mai plătească o sumă de transfer.

În vârstă de 29 de ani, Thiago Alcantara este legitimat din 2013 la campioana Germaniei, care a plătit 25 de milioane de euro, la vremea respectivă, pentru a-l transfera de la FC Barcelona. De atunci, Thiago a strâns 231 de prezenţe pentru Bayern şi a reuşit 31 de goluri şi 37 de assist-uri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele