Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

Transferul şoc al anului! Un star de la Manchester City, gată să se mute la Barcelona

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21552580/1/profimedia-0857478390.jpg

Bernardo Silva este o ţintă pentru cluburile mari din Europa, dar se pare că portughezul s-a decis deja la ce echipă va juca, din vară.

Cotat la 80 de milioane de euro pe Transfermarkt, fotbalistul celor de la Manchester City are o clauză în contract, de 50 de milioane de lire sterline, care va putea fi achitată începând cu iulie 2024.

În acest context, nu puţine sunt echipele care vor să profite de acestă situaţie. Joao Felix a spus că este de părere că Silva va ajunge la Barcelona. Mai mult decât atât, fotbalistul Barcelonei a dezvăluit că a fost întrebat de conaţionalul său despre locuri unde ar putea locui şi mânca, taxe şi siguranţă.

"Cred că l-am convins pe Bernardo Silva să semneze cu Barcelona. Tot ceea ce am spus despre asta este adevărat. Nu am glumit...cred că l-am convins pe Bernardo să vină la Barcelona.

M-a întrebat de locuinţă, restaurante, siguranţă şi taxe...dar nu depinde numai de el acum. Dacă va ajunge la Barcelona, sunt sigur că echipa îl va iubi pe Bernardo şi toţi vor fi entuziasmaţi de el. Şi eu vreau să rămân aici, sper că va fi posibil", a declarat Joao Felix, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele