Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Transferul verii în Superliga. Sergiu Hanca, foarte aproape să fie jucătorul Universităţii Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20786077/1/hanca.jpg

Sergiu Hanca vrea să schimbe, surprinzător, echipa în această vară, chiar dacă e om de bază la Cracovia, căpitan. Mijlocaşul este dorit de Universitatea Craiova, dar pe fir a intrat şi o echipă din Turcia.

Sivasspor este clubul care vrea să îi ofere un salariu foarte mare, de 40.000 de euro pe lună. Potrivit ProSport, Hanca tinde, însă, să accepte o ofertă din România, pentru că vrea să fie mai aproape de soţia sa şi astfel şansele să semneze cu Craiova sunt foarte mari.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că mijlocaşul dreapta este aşteptat luni în Bănie să efectueze vizita medicală, dacă totul decurge bine, Hanca ar putea juca în turul III preliminar al Conference League, contra celor de la Zorya Lugansk, cu condiţia ca Universitatea Craiova să treacă joia viitoare de Vllaznia.

Hanca este cotat de Transfermarkt la suma de 1 milion de euro, iar la Cracovia a ajuns în ianuarie 2019, de la Dinamo, pentru 60.000 de euro. În acest timp a bifat 115 meciuri, a marcat de 19 ori şi a oferit 20 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri