Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Transferul zilei în Superliga. UTA Arad a adus un mijlocaş ce a trecut pe la Marseille

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20788051/1/jobello.jpg

Francezul cu origini din Martinica, Wesley Georges Jobello (28 de ani) este ultimul transfer al celor de la UTA Arad. Formaţia lui Ilie Poenaru a făcut anunţul oficial duminică după-masa.

Jobello s-a format la academia celor de la Marseille, pentru care a şi jucat în Ligue 1, dar cariera sa nu a luat o traiectorie ascendentă şi a ajuns la formaţii mai slab cotate.

„Wesley Georges Jobello este noul mijlocaş de bandă al UTA-ei. Născut pe 23 ianuarie 1994, internaţionalul din Martinica s-a născut în Gennevilliers, în Franţa. A început fotbalul la Melun, iar în 2012 a trecut la academia celor de la Olympique de Marseille. A debutat în 2012 în Ligue 1 într-o înfrângere a lui Marseille în faţa celor de la Sochaux. A mai trecut în carieră pe la Clermont Foot, Gazelec Ajaccio, Coventry City şi Boulogne. A evoluat pentru naţionalele de U17 şi U18 ale Franţei, dar la seniori a optat pentru naţionala statului Martinica pentru care a jucat în trei meciuri şi a înscris un gol.

Jobello a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani.

Mijlocaşul stânga poate evolua şi în partea dreaptă, iar în palmares are o Cupa Ligii Franţei, dar şi o medalie de vicecampion al Franţei, ambele cu Marseille.

Îi urăm bun venit şi mult succes alături de noi!”
este comunicatul arădenilor.

  • Jobello este cotat de Transfermarkt la suma de 150.000 de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele