Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Trei cluburi mari se luptă pentru semnătura lui Victor Osimhen! PSG ar fi cea mai aproape de transfer

PSG Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21107005/1/messi-mbappe-1.jpg

Victor Osimhen (24 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai Europei în acest sezon, poate schimba echipa în vară, fiind dorit de foarte multe cluburi. Nigerianul a atras atenţia PSG-ului, care poate plăti banii ceruţi de Napoli, 150 de milioane de euro.

Însă, de atacant mai sunt interesate şi alte cluburi mari, din Premier League, Manchester United şi Chelsea. În cazul lui United, Victor Osimhen devine interesant doar dacă nu reuşeşte să îl aducă pe Harry Kane de la Tottenham.

Presa internaţională notează faptul că negocierile cel mai aproape de perfectare sunt cele cu PSG. ”Negocierile dintre şeful lui PSG, Luis Campos, şi agentul lui Osimhen, Roberto Calenda, sunt deja în plină desfăşurare şi se află pe drumul cel bun. Până la un acord asupra datelor cheie ale unui posibil contract mai sunt doar câteva detalii de pus la punct.

Avantajul lui PSG? Campos şi Calenda sunt apropiaţi, au lucrat împreună în trecut”, notează Footmercato.

  • Osimhen este liderul golgeterilor din Serie A, cu 24 de goluri.
  • Napoli are 17 puncte avans în faţa echipei de pe locul secund în campionatul italian, Lazio.

Victor Osimhen vrea în Premier League! 

Napoli l-a achiziţionat pe atacantul nigerian Victor Osimhen în vara lui 2020, de la OSC Lille. A semnat un contract pe cinci sezoane şi a fost adus pentru 75 de milioane de euro.

În acest timp, a adunat 94 de meciuri, a marcat de 54 de ori şi a oferit 14 pase decisive. Referitor la viitorul său, atacantul declara în urmă cu ceva timp că ar vrea să evolueze în Premier League:

Mulţi o consideră cea mai puternică ligă din lume. Dar acum sunt într-un-ul din cele mai importante campionate ale lumii şi sentimentul e nemaipomenit.

Voi munci în continuare din greu pentru ca într-o bună zi să-mi împlinesc visul de a evolua în Premier”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele