Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Trei jucători de la Universitatea Craiova şi doi de la FCSB, în echipa ideală a etapei cu numărul 10 din Liga 1. Ciobotariu, antrenorul etapei

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20410388/1/universitatea-craiova-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-27-09-2021.jpg

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit echipa ideală a etapei cu numărul 10 din Casa Liga 1. Trei jucători de la Universitatea Craiova şi doi de la FCSB se regăsesc pe această listă, iar antrenorul etapei a fost desemnat Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari.

Universitatea Craiova a înregistrat cea mai clară victorie a etapei a 10-a, 5-0 cu Dinamo în Bănie. FCSB s-a impus pe Arena Naţională cu Academica Clinceni, scor 3-2.

Celelalte rezultate din această rundă: Rapid – FC Voluntari 0-1, FC Argeş – Chindia 0-0, Farul – Mioveni 2-1, FC Botoşani – FC U Craiova 1-1, UTA – CFR Cluj 0-1, Gaz Metan Mediaş – Sepsi 0-0.

FC Voluntari este echipa momentului în Liga 1, cu patru victorii consecutive. Ilfovenii ocupă un nesperat loc 5 în clasament, la egalitate de puncte cu Farul şi FCSB.

Echipa ideală a etapei a 10-a:

PORTAR

Flavius Croitoru (FC Argeş / 29 de ani) - Titularizat pentru întâia oară în campionatul curent, a apărat un penalty şi a mai avut alte două intervenţii prin care a păstrat neatinsă plasa porţii argeşenilor.

FUNDAŞI

Mihai Căpăţînă (Universitatea Craiova / 25 de ani) - Introdus pe durata reprizei secunde în locul lui Antoine Conte, a reuşit un gol, primul în tricoul Universităţii în campionat şi o pasă decisivă.

Iulian Cristea (FCSB / 27 ani) - A pasat decisiv pentru reuşita colegului său din defensivă, Paulo Vinicius. S-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.

Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) – Puternicul fundaş folosit de Marius Croitoru în centrul defensivei şi-a trecut în cont primul gol în principala competiţie din România.

Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 28 de ani) - Experimentatul fundaş stânga l-a înlocuit cu brio pe căpitanul Nicuşor Bancu, dovedind că poate fi oricând o soluţie sigură.

MIJLOCAŞI

Andrei Ciobanu (Farul / 23 de ani) - Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, a înscris golul care le-a adus constănţenilor a cincea victorie pe teren propriu din acest sezon.

Vadim Raţă (FC Voluntari / 28 de ani) - Se dovedeşte a fi un transfer reuşit. A înscris pentru a treia oară în acest sezon.

Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 32 de ani) - Prima sa reuşită din acest sezon de CASA Liga 1 se înscrie pe lista celor mai frumoase goluri marcate în primele 10 runde.

ATACANŢI

Sekou Sidibe (FC U 1948 / 20 de ani) - Un jucător cu o tehnică deosebită, aspect sesizat şi în această rundă, în care a finalizat cu gol o acţiune personală spectaculoasă.

Claudiu Keşeru (FCSB / 34 de ani) - A înscris pentru a treia etapă la rând. Este vârful de care roş-albaştrii aveau nevoie pentru a reveni pe locurile fruntaşe.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) - Recital, Ivan! A scos un penalty, a marcat a şasea oară în carieră pe prima scenă în poarta lui Dinamo şi a executat lovitura liberă în urma căreia a înscris Mihai Căpăţînă.

ANTRENORUL ETAPEI

Liviu Ciobotariu (FC Voluntari / 50 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă, ilfovenii pot fi consideraţi surpriza plăcută din primele 10 runde, asta după ce au ajuns la a patra victorie consecutivă în Liga 1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20410388/2/clasament-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele