Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Trei suporteri de la Boca Juniors, arestaţi după scandări rasiste

Fotbal Internațional Publicat pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20758484/2/profimedia-0703617932.jpg

Trei suporteri ai clubului argentinian Boca Juniors au fost arestaţi la Sao Paulo, Brazilia, după ce au imitat strigăte de maimuţă sau au făcut salutul nazist în timpul meciului de optimi ai Cupei Libertadores împotriva lui Corinthians, au anunţat, miercuri, autorităţile locale, citate de lefigaro.fr.

Cei trei bărbaţi au fost arestaţi marţi seara "în delict flagrant” pe stadionul Neo Quimica Arena şi au petrecut noaptea într-o secţie de poliţie, unde rămân în arest, a declarat Secretariatul de Securitate din Sao Paulo într-un comunicat de presă.

Doi dintre ei au fost arestaţi pentru "insultă rasială", pentru că au imitat strigătele maimuţelor în faţa susţinătorilor Corinthians, şi vor trebui să plătească o cauţiune de 20.000 de reali (circa 3.700 de euro) pentru a fi eliberaţi, a explicat pentru postul CNN Brazilia, comisarul responsabil de caz. Aceştia riscă o pedeapsă de la unu la trei ani de închisoare sau o amendă.

Al treilea individ arestat, autor al unui salut nazist, este acuzat de "apologia crimei”, infracţiune pedepsită cu detenţie între trei şi şase luni. Eliberarea pe cauţiune nu este posibilă în acest caz.

În urmă cu două luni, un alt suporter al lui Boca Juniors a fost arestat după ce a imitat zgomote de maimuţă pe acelaşi stadion în timpul unui meci din faza grupelor împotriva lui Corinthians.

De asemenea, clubul argentinian a fost amendat săptămâna trecută cu 100.000 de dolari de către Confederaţia Sud-Americană (Conmebol) pentru acte rasiste comise de suporterii săi în timpul unui alt meci împotriva lui Corinthians, pe 17 mai, pe stadionul La Bombonera din Buenos Aires.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri