Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Tremură scaunul lui Săndoi! Cine l-ar putea înlocui pe banca tehnică a Chindiei

Chindia Târgoviște Publicat pe 3 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20661073/1/sandoi.jpg


Emil Săndoi (58 de ani) are postul în pericol la Chindia! Factorii decidenţi de la clubul târgoviştean ar vrea un şoc la echipa ajunsă foarte aproape de baraj, iar Ilie Poenaru ar fi primul nume de pe lista preşedintelui Marcel Ghergu.
 
Startul play-out-ului trebuia să-i aducă liniştea lui Săndoi în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare, dar antrenorul a adus un singur punct din cele nouă puse în joc în primele trei etape, 0-0 cu FC U Craiova. Învins de Dinamo (2-0) şi CS Mioveni (1-0), Săndoi a dus Chindia pe locul al 13-lea, primul care duce la baraj, la egalitate cu CS Mioveni şi la şase puncte peste Dinamo. O situaţie pe care Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria din Târgovişte o consideră periculoasă şi care ar putea duce, conform ProSport, la plecarea experimentatului antrenor.
 
Săndoi a condus şedinţele de pregătire de după meciul cu Dinamo, iar sâmbătă le-a transmis jucătorilor că va pleaca de la echipă, dacă aceasta este dorinţa lor. Presiunea vine şi dinspre preşedintele Marcel Ghergu, cel care a anunţat, deja, că meciul de vineri cu Academica Clinceni e decisiv pentru postul fostului fundaş.
 
La pândă stă Ilie Poenaru, antrenorul care şi-a făcut o imagine foarte bună la Academica Clinceni şi care s-a despărţit de Gaz Metan din cauza problemelor financiare de la Mediaş. E considerat omul potrivit pentru a redresa echipa, dar trebuie să se decidă rapid dacă, în cazul demiterii lui Săndoi, îşi asumă misiunea riscantă a salvării de la retrogradării sau aşteaptă până în vară.
 
Emil Săndoi e la Chindia din vara lui 2020, când l-a înlocuit pe Viorel Moldovan.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri