Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”

Echipa nationala Publicat pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21079749/1/gica-popescu-123.png

Gică Popescu a analizat partida dintre România şi Belarus, scor 2-1, care s-a văzut la Prima TV. Fostul fundaş al Barcelonei a avut cuvinte de laudă cu precădere pentru Andrei Burcă, apărător care a şi reuşit să marcheze în duelul cu formaţia din Belarus, când dubla avantajul pe tabelă cu reuşita sa.

Gică Popescu îl vede un pion principal, de bază, pe Burcă, dar e convins că lângă el, în afara lui Drăguşin, pot apărea şi alţi fundaşi, cel mai probabil în următoarele meciuri urmând să evolueze căpitanul de drept al naţionalei, Vlad Chiricheş.

Un gol cu o execuţie extraordinară, de atacant. Burcă e din ce în ce mai important pentru naţională. Nu neapărat pentru goluri, pentru că nu marchează mult. Burcă e deja un titular pe postul de fundaş central.

El şi Drăguşin par un cuplu destul de solid, dar Drăguşin nu are experienţă momentan. Burcă a luat titluri cu CFR Cluj, iar asta se simte”, a spus Gică Popescu la Prima TV, la finalul partidei.

Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

România a trăit cu emoţii partida cu Belarus, din etapa a 2-a a preliminariilor EURO 2024, în direct la Prima TV! Chiar dacă s-a impus cu 2-1 selecţionata lui Edi Iordănescu, pe final adversarii puteau marca golul de 2-2, care cu siguranţă ar fi adus un minus important de moral în privinţa calificării la turneul final.

În altă ordine de idei, Gică Popescu şi Florin Răducioiu au remarcat detaliile negative ale României din disputa de pe Arena Naţională, la Prima TV, la finalul întâlnirii, concluzionând că partea secundă a fost una destul de slabă şi evoluţia putea să coste.

Gică Popescu: ”E o victorie, e bună indiferent de manieră. Am avut o primă repriză bună, cu goluri, iar în a doua chiar am avut emoţii după ce a marcat Belarus. Am trăit cu emoţii, ne uitam la ceas să se termine mai repede meciul.

Reprizele au fost diametral opuse, de neînţeles pentru mine, pentru că am avut 2-0 şi credeam că vom avea parte de un galop de sănătate”.

Florin Răducioiu: ”Am avut ocazii importante, bară, se putea termina 3-1, aşa cum şi credeam eu. Îmi pare rău, băieţii puteau marca mai mult, dar au fost şi momente mai puţin bune. Nu am înţeles nici eu de ce în repriza a doua nu am mai putut să înscriem şi chiar să jucăm şi mai bine. Dar sunt bucuros pentru victorie. Avem, însă, probleme în apărare, nu ştiu dacă Iordănescu poate să aibă încredere în ea”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri