Ultima oră
E gata! Risto Radunovic a semnat E gata! Risto Radunovic a semnat
Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO
Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României
După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga
Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO
Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO

„Tricolorul” dorit de Viorel Moldovan în Giuleşti: „Da, căutăm”

Rapid Publicat pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21636879/1/moldovan-2.jpg

Viorel Moldovan este noul preşedinte al celor de la Rapid. Fostul mare internaţional i-a luat locul lui Daniel Niculae, care a plecat la început de lună.

Giuleştenii au nevoie de o reconstrucţie totală, după ce în sezonul trecut au terminat pe ultimul loc din play-off.

Viorel Moldovan consideră că Rapidul are nevoie de un închizător şi a dezvăluit cine este „tricolorul” pe care l-ar aduce în Giuleşti. Fostul atacant a a declarat că Marius Marin este unul dintre jucătorii pe care i-ar vrea la Rapid.

”(n.r. Ce jucător de la naţională aţi lua la Rapid?) Marin, Marin... Răzvan nu, nu e închizător, Marius Marin, da, căutăm pe poziţia aia. E foarte agresiv. A fost santinela de care echipa naţională avea nevoie pentru a da echilibru echipei”, a declarat Viorel Moldovan, la Pro Arena.

Marius Marin a fost titularizat de Edi Iordănescu în partida cu Ucraina, câştigată de România cu 3-0, şi a ocupat poziţia din faţa defensivei, în absenţa accidentatului Vladimir Screciu.

Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani

Viorel Moldovan a fost prezent, duminică seară, în studioul emisiunii Euro Show.

Fostul internaţional a fost întrebat în cadrul emisiunii despre situaţia lui Rrhamani.

Viorel Moldovan a dezvăluit că există o ofertă pentru kosovar, dar că ea este foarte mică. Preşedintele formaţiei din Giuleşti este de părere că Rrahmani va continua la Rapid.

"Pentru Rrahmani există, în momentul de faţă, o ofertă, care, din punctul nostru de vedere, nu este la nivelul şi la valoarea lui.

Nu pot să spun din partea cui, oricum noi ne dorim ca Rrahmani să continue cu noi. El, de altfel, este sub contract cu clubul, este un jucător foarte important pentru noi şi ne facem speranţă că ne va ajuta vis-a-vis de îndeplinirea obiectivelor.

Nu este uşor de gestionat un astfel de moment, lucrurile pot fi tentante atunci când auzi că ai oferte, poate la mai bine, dar e un băiat echilibrat, un băiat ok, eu cred că îl vom avea în continuare", a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele