Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Tricou purtat de Michael Jordan în 1983, vândut pe o sumă fabuloasă

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20171207/1/jor.jpg

Un tricou purtat de legendarul Michael Jordan în sezonul 1982-1983, atunci când juca pentru echipa Universităţii North Carolina, a fost vândut la licitaţie cu 1,38 milioane de dolari, a anunţat Heritage Auctions.

„Suntem extrem de mândri că am stabilit un record pentru un tricou purtat de Jordan”, a declarat Chris Ivy, director de vânzări.

Tricoul vândut la licitaţie este cel purtat de Jordan când a apărut pe coperta revistei Sporting News în martie 1983, în calitate de cel mai bun jucător al anului în NCAA.

Acelaşi tricou a mai fost vândut la licitaţie cu 60.500 de dolari, în 1999. De această dată, Heritage Auctions se aştepta să se ajungă la un milion de dolari.

Precedentul record pentru un tricou şi un şort al lui Jordan a fost stabilit în octombrie 2020, când un echipament al Chicago Bulls a fost vândut cu 480.000 de dolari. Echipamentul data din sezonul 1986/1987.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele