Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Trif şi Lixandru, plecaţi de la Gaz Metan, au semnat cu CS Mioveni

CS Mioveni Publicat pe 17 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20607721/1/trif.jpg

CS Mioveni a anunţat, joi, că a obţinut serviciile jucătorilor Răzvan Trif şi Mihai Lixandru, care s-au despărţit la începutul săptămânii de Gaz Metan Mediaş.

Răzvan Trif, are 24 de ani (9 octombrie 1997) şi joacă fundaş de bandă, sau mijlocaş, în funcţie de cerinţe. El a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. În afară de Gaz Metan Mediaş, Trif a mai jucat la Luceafărul Oradea.

Mihai Lixandru, născut în 2001 (5 iunie), evoluează pe postul de mijlocaş defensiv. Fiind jucătorul lui FCSB, cu el s-a semnat un împrumut doar până în vară.

“Ambii jucători au venit la echipa noastră liberi de contract, după ce şi-au depus memorii în urma situaţiei de la Gaz Metan Mediaş”, a precizat CS Mioveni.

Atât Trif cât şi Lixandru au intrat în programul de pregătire al echipei şi încă de la meciul următor pot face parte din lot.

”În momentul de faţă, odată cu venirea celor doi de la Gaz Metan Mediaş putem spune că lotul echipei este complet. Au venit o serie de fotbalişti în această iarnă, iar unii dintre ei au şi jucăt lăsând impresie bună. Obiectivul rămâne menţinerea în Liga 1 şi sperăm ca nou-veniţii să ne ajute la realizarea lui!”, a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele