Ultima oră
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular
S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024 Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale

Tuchel, dezamăgit de remiza cu Real Madrid. ”Cred că meritam să câştigăm prima repriză. Am jucat bine, am avut ocazii mari”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20144816/1/tuchel.jpg

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Chelsea, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Au marcat: Benzema '29 / Pulisic '14.

Antrenorul londonezilor. Thomas Tuchel a declarat că echipa sa merita mai mult de la acest meci, mai ales după ce s-a petrecut în prima repriză.

„Cred că meritam să câştigăm prima repriză. Am jucat bine, am avut ocazii mari. În a doua repriză s-a văzut că am fost obosiţi, am avut două meciuri în deplasare, cu două zile între ele. Suferim după ultimele săptămâni. Cred că trebuia să avem încă o zi, ca să fim recuperaţi.

A doua repriză a fost un joc egal, fără şanse. Nu pot să fiu furios, poate dezamăgit. Puteam să avem un start fantastic, să conducem cu 2-0 sau 3-0. Sunt foarte fericit cu reacţia pe care am avut-o, cum am jucat acest meci până la final.

Acum avem patru zile între meciuri, vom încerca să câştigăm următorul meci. Ne aşteptăm la acelaşi lucru, vom pregăti jocul pentru o victorie. Va fi greu, dar trebuie să fim încrezători şi pozitivi”
, a spus Tuchel, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri