Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Tudorie a rememorat experienţa avută la Universitatea Craiova. ”N-o să joci cât o să fiu eu aici!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20985574/1/tud-bun.jpg

Alexandru Tudorie (26 de ani) a oferit detalii surprinzătoare despre experienţa avută la Universitatea Craiova, în stagiunea 2020-2021. Nu a fost o perioadă propice pentru atacant, deoarece a prins puţine partide.

Tudorie a pierdut echipa după plecarea lui Cristiano Bergodi, actualul său antrenor de la Sepsi. A urmat la cârma oltenilor Corneliu Papură, care l-a anunţat că nu intră în planurile sale.

”Am avut ghinion, m-am accidentat, apoi mister Bergodi a plecat. A venit un interimar, nu prea am jucat vreo trei luni. Antrenorul mi-a spus că nu joc fiindcă nu am fost dorit de dânsul la echipă.

(n.r. dacă a fost vorba despre Corneliu Papură) Da, el era. Mi-a spus clar. Au fost două-trei jocuri, plus unul de Cupă cu un adversar din „C”, n-am fost introdus deloc. Am mers frumos la dânsul: „Ce planuri aveţi cu mine?”. Mi-a spus în faţă, apreciez asta, nu pe la spate: „N-o să joci cât o să fiu eu aici!”
a dezvăluit Tudorie, pentru Gazeta Sporturilor.

Tudorie a reuşit să marcheze 48 de goluri în prima ligă, pentru: Oţelul, FCSB, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri