Ultima oră
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”

Tun pe piaţa transferurilor dat de Dan Şucu! Rrahmani, la un club legendar cu două trofee Champions League în palmares

Rapid Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21526720/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Albion Rrahmani este omul momentului la Rapid şi în Superligă. Atacantul marchează la foc automat şi are cifre remarcabile în campionatul nostru. În acest context, jucătorul a dat de înţeles în trecut că vrea să facă următorul pas în carieră. 

În această toamnă, Albion Rrahmani a fost pentru prima dată titular în naţionala echipei din Kosovo. Totuşi, o seară specială s-a trasformat într-un adevărat coşmar pentru atacantul celor de la Rapid. 

Albion Rrahmani s-a accidentat în a doua parte a meciului şi a fost scos de pe teren cu targa, după ce nu a mai putut să continue meciul. Atacantul Rapidului a suferit o fractură la nivelul gleznei şi a stat mai multe luni în afara terenului. 

Totuşi, accidentarea nu l-a ţinut pe loc, iar jucătorul a revenit şi a marcat din nou goluri pentru echipa lui Bergodi. În acest context, atacantul este în vizorul altor echipe din Europa, iar jucătorul de la Rapid ar putea ajunge la o forţă din Premier League. 

Aston Villa, echipă care a avut un sezon incredibil până acum şi care se bate pentru Champions League, fiind pe 4 în Anglia, ar fi interesată de serviciile jucătorului din Superligă, potrivit Fanatik. 

Totuşi, până acum nimic nu este oficial, iar interesul din Premier League nu s-a cofirmat pentru atacant. Recent, ar fi apărut o altă forţă din Europa care ar fi dispusă să îl transfere pe fotbalist. 

Daniel Chiriţă, fost internaţional român, a făcut un anunţ surprinzător. El susţine că mai multe cluburi sunt cu ochii pe jucătorii de la Rapid, dar atenţia mai mare este pe atacantul din Kosovo. 

Albion Rrahmani, pe lista celor de la Benfica

”Benfica este unul dintre cluburile care îl au pe listă pe Albion Rrahmani”, a declarat Daniel Chiriţă conform Record.

În vara lui 2023, Albion Rrahmani a ajuns la Rapid pentru suma de 600 de mii de euro, de la FC Ballkani. 

Potrivit transfermarkt.de, jucătorul din Kosovo este cotat în acest moment la 1.400.000 de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele