Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Tun pe piaţa transferurilor dat de Mircea Rednic! Un fost dublu campion al României a revenit în Superligă

UTA Arad Publicat pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21472462/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-23-01-2023.jpg

Tun pe piaţa transferurilor dat de Mircea Rednic! Un fost dublu campion al României a revenit în Superligă

Clubul UTA Arad a anunţat joi transferul a doi jucători, mijlocaşul portughez Joao Pedro şi atacantul român Vlad Morar.

Vlad Morar are 29 de ani, este atacant şi vine de la echipa greacă Niki Volou. Morar a mai evoluat în trecut la UTA Arad, a fost campion al României cu Viitorul Constanţa (2017) şi Farul (2023), iar cu Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României în anul 2017. 

În ţară a mai jucat, printre altele, la Universitatea Cluj, Rapid şi Dinamo, iar în străinătate a purtat tricoul echipelor Beitar Ierusalim (Israel) şi Panetolikos (Grecia). Are la activ 150 de meciuri disputate în Superligă, meciuri în care a marcat 35 de goluri.

Portughezul Joao Pedro (30 de ani) a semnat un acord pe şase luni cu UTA, având şi o opţiune de prelungire cu un sezon. Joao Pedro este mijlocaş central şi a venit la Arad de la Chaves, din prima ligă portugheză. A trecut în carieră pe la Los Angeles Galaxy şi a jucat 154 de meciuri în Liga Portugal.

”N-am adus niciun jucător”. Mircea Rednic cere de urgenţă transferuri la UTA

FCSB a câştigat clar pe teren propriu, scor 4-0, cu UTA Arad, în ultimul meci din etapa a 22-a a Superligii. Echipa bucureşteană s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasamentul Superligii.

Mircea Rednic nu s-a declarat impresionat de cei de la FCSB şi a punctat că problema echipei sale e lipsa de soluţii ofensive.

Tehnicianul a declarat că are nevoie de transferuri, pentru a nu se repeta situaţia de luni seara.

”Am început bine, am avut o bară. Ei au avut un corner. Avem probleme la fazele fixe. Repriza a doua am controlat meciul. Apoi a fost un penalty. Habar n-am dacă a fost sau nu a fost. S-a dat uşor. Am început bine şi am luat gol.

Ei au jucători cu calitate. În vestiar e normal că am fost supărat. E vorba de respect. Azi, Steaua (n.r. FCSB) nu a făcut un meci bun care să mă impresioneze. Au profitat de greşeli. Golul patru a fost o fază frumoasă. V-am zis că nu m-au impresionat, dar au un lot bun. S-a format un grup. Au arătat ca o echipă.

E clar că noi nu ne batem cu ei. Trebuia mai multă răutate, azi n-am avut. Am nevoie de jucători. Facem liste, dar nu se înaintează. Nu ştiu de ce. Noi suferim în atac şi n-am adus niciun jucător”, a explicat Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele