Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21571330/1/profimedia-0864607865.jpg

Turneul final al Billie Jean King Cup se va disputa sub formă de tablou eliminatoriu, la Sevilla, între 12 şi 20 noiembrie, a anunţat joi Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), care gestionează competiţia.

"Ţinând cont de feedback-ul primit de la jucătoare, căpitani, fani şi televiziuni, formatul turneului final al Billie Jean King Cup 2024 a fost modificat, înlocuind faza grupelor cu un tablou de eliminare directă", a precizat ITF.

Dintre cele douăsprezece naţiuni calificate, cei patru capi de serie vor merge direct în sferturile de finală, în timp ce restul de opt vor juca în optimi de finală, conform noului format.

Optimile de finală se vor juca între 12 şi 14 noiembrie, urmate de sferturile de finală (15-17 noiembrie), semifinale (18 şi 19 noiembrie) şi finala de la 20 noiembrie.

Tragerea la sorţi este programată în data de 30 aprilie, la ora 14.00, la sediul ITF din Londra.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele