Ultima oră
Nadal, după ce a anunţat că revine pe teren. ”Sper să pot accepta că lucrurile vor fi dificile şi să mă iert dacă totul merge prost la început” Nadal, după ce a anunţat că revine pe teren. ”Sper să pot accepta că lucrurile vor fi dificile şi să mă iert dacă totul merge prost la început”
VIDEO ǀ Sepsi – Dinamo, luni, de la 20:00, în direct la Prima Sport 2. Echipele de start VIDEO ǀ Sepsi – Dinamo, luni, de la 20:00, în direct la Prima Sport 2. Echipele de start
Încă un antrenor din Liga 2 a fost demis! Încă un antrenor din Liga 2 a fost demis!
Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS Enes Sali, transferat de Farul la FC Dallas, în MLS
După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian După criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham, lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian
Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni” Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni”

Tyson Fury a spus pentru câţi bani ar putea reveni în ring: 500 de milioane de lire sterline

Box Publicat pe 18 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20744772/1/twitter-tyson-fury.jpg


Campionul mondial la categoria grea, Tyson Fury, recent retras din activitate, şi-a condiţionat întoarcerea pe ring la jumătate de miliard de lire sterline (aproximativ 580 de milioane de euro).
 
"Dacă cineva vrea să plătească asta, sunt sigur că sunt oameni acolo cu mult mai mult decât atât, mă voi întoarce. Dar momentan sunt kaput. Dacă cineva vrea să irosească jumătate de miliard, cred că moralitatea mea va fi testată”, a spus el conform Daily Telegraph.
 
La 23 aprilie, Tyson Fury l-a pus la podea pe compatriotul său Dillian Whyte cu un upercut violent de dreapta, în repriza a şasea a meciului pentru centura WBC, care a avut loc pe Stadionul Wembley, în faţa a 94.000 de spectatori, o asistenţă record în Marea Britanie după Al Doilea Război Mondial la un meci de box.
 
Fury, 33 de ani, şi-a păstrat centura mondială WBC la categoria grea şi a anunţat că se retrage.
 
Britancul are 32 de victorii, din care 23 înainte de limită, un meci la egalitate şi nicio înfrângere.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele