adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

Tyson Fury cere pedepse mai dure pentru infracţiunile comise folosindu-se armă albă, după ce vărul său a fost ucis cu un cuţit

Box Publicat pe 21 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20827391/1/twitter-22.jpg

Pugilistul Tyson Fury a făcut un apel către guvernul britanic să introducă pedepse mai dure pentru infracţiunile comise cu armă albă, după ce vărul său a murit înjunghiat, informează bbc.com.

“Vărul meu a fost ucis noaptea trecută, înjunghiat în gât. Devine ridicol ca idioţi să umble cu cuţite la ei. Asta trebuie să înceteze. Urgent guvernul britanic trebuie să introducă pedepse mai mari pentru infracţiunile cu armă albă, este o pandemie şi nu îţi dai seama cât de gravă este situaţia până când păţeşte ceva unul de-ai tăi! Viaţa este foarte preţioasă şi poate fi luată foarte repede.

Bucuraţi-vă de fiecare moment. RIP, RICO BURTON. Fie ca Domnul să îţi ofere un loc bun în Rai. Ne vedem curând”, a notat Fury pe Instagram.

Rico Burton a murit după ce a fost atacat în Altrincham, Greater Manchester. Doi bărbaţi au fost arestaţi. O persoană de 17 ani a fost rănită grav în timpul incidentului în urma căruia a murit vărul boxerului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele