Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

„U” BT Cluj – CSO Voluntari, marţi, de la 19.00, pe Look Sport şi PrimaPlay. Campioana îşi poate lua revanşa după eşecul din Cupă

Baschet Publicat pe 15 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20637295/1/ubt.jpg
Derby-ul Diviziei A de baschet, „U” BT Cluj – CSO Voluntari le găseşte pe gazde într-un moment ceva mai delicat, având în vedere că vin după prima înfrângere din acest sezon. Chiar în ultima rundă, campioana a fost învinsă la Sibiu, 82-85, rezultat în urma căruia a şi căzut pe locul secund.
 
Nu este mai puţin adevărat că „U” Cluj are două meciuri mai puţin jucate, ceea ce înseamnă că poate reveni pe locul 1 fără prea mari emoţii. 
 
Pe de altă parte, pentru campioni e ocazia ideală de a-şi lua revanşa în faţa ilfovenilor, după eliminarea din Cupa României. Atunci, CSO Voluntari s-a impus în semifinalele competiţiei cu scorul de 81-80.
 
În campionat, cele două echipe sunt vecine în clasament. „U” BT Cluj se află pe locul secund şi are 39 de puncte, în timp ce Voluntariul e a treia şi are 38 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele