Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start!
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani

”U” BT Cluj-Napoca - Hapoel Holon, ora 19:30, în direct pe Look Sport+. Campioana României ţinteşte a treia victorie în Champions League

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 17 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20467880/1/u-bt.jpg

”U” BT Cluj-Napoca caută revanşa pe teren propriu, în faţa israelienilor de la Hapoel Holon, miercuri, de la ora 19:30, în direct pe Look Sport+.

Runda trecută s-a jucat manşa tur, unde cei de la Hapoel au avut câştig de cauză, cu scorul de 78-68. Principalii marcatori ai partidei au fost Kyser 15 puncte, pentru gazde, respectiv Stewart 18, pentru ”U” BT Cluj-Napoca.

La debutul în grupa G, campioana României a dispus, pe teren propriu, de turcii de la Darüşşafaka Basketbol, scor 66-60, iar apoi a învins în Italia pe Happy Casa Brindisi, cu 76-71.

După trei runde, clujenii au 5 puncte şi rămân pe primul loc în grupa G, urmată de Hapoel (4), Darüşşafaka (3), Brindisi (3).

”U” BT Cluj evoluează în premieră în grupele BCL, la a patra încercare de a trece de preliminarii. Ei au câştigat turneul preliminar al competiţiei din acest sezon, în septembrie, la Peristeri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele