Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

”U” BT Cluj, victorie cu AEK Atena, într-un meci amical la Turneul ”Nikos Fassouras”

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20861936/1/ubt.jpg

Campioana la baschet masculin ”U” Banca Transilvania Cluj a învins formaţia elenă AEK Atena, scor 69-67 (41-27), în primul meci din cadrul Turneului memorial ”Nikos Fassouras”, găzduit de BC Peristeri.

În al doilea meci al zilei vor evolua BC Peristeri cu PAOK Salonic, iar câştigătoarea din această partidă se va duela, duminică, în finală, cu campioana României, iar învinsa va întâlni pe AEK Atena în finala mică.

În primele meciuri test din presezon, U Banca Transilvania Cluj a obţinut rezultatele: 75-85 cu FMP Belgrad, 82-72 cu Spojnia Stargrad şi 64-92 cu Steaua Roşie Belgrad.

Un ultim test de verificare va avea loc în 20 septembrie, la Atena, cu G.S. Lavrio B.C.

Clujenii inaugurează stagiunea 2022-2023 cu SuperCupa României, programată pe 27 septembrie, în compania câştigătoarei Cupei, CSO Voluntari.

În stagiunea 2022-2023, U BT Cluj va evolua şi în EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, după Euroligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele